• Selamat Datang Ke amirazros.blogspot.com

    Assalamua'laikum wbt Dan Salam Sejahtera.

    Pertama sekali, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda kerana sudi meluangkan masa untuk melayari blog saya ini. Blog ini diwujudkan untuk merapatkan silaturahim antara saya dan anda agar kita sama-sama dapat berkongsi idea, pengalaman, ilmu dan sebagainya. Jadi, harapan saya, blog ini dapat dijadikan salah satu medium pengenalan antara saya dan anda.

Jam menunjukkan pukul 5 petang. Baru jer lepas baca Ebook 'Strategi Membina Mailing List'. Tengok kat depan dekstop laptop nie, punyalah serabut. Jadi, tengah free nie, boleh lah 'kemas' sikit dekstop yang penuh dengan file-file lama. Dalam duk 'kemas' dekstop' nie, tetiba jer 'terpaling' kat file video 'Last Day di Sekolah Menengah Kebangsaan Simpang Pulai'.

Apa lagi, terkenanglah semula kat rakan-rakan dan anak-anak didik di SMK Simpang Pulai. Rindu pulak rasanya. Lama rasanya tak berjumpa diorang. Entry kali nie, nak share lah video yang saya rakamkan ketika hari terakhir saya sebagai guru praktikal di sana. Kepada pelajar-pelajar Cikgu, kalau jumpa Cikgu kat luar tue, tegur-tegur la yer. Xtegur, hambat ngan penyapu :D




Bersama dengan cikgu-cikgu Senior




Gelagat Ketika Berjual Beli :D



Hari Kokurikulum SMK Simpang Pulai 2010



P.S : Kepada pelajar Tingkatan 5, Cikgu ucapkan Selamat Menghadapi Peperiksaan SPM dengan Jayanya! :)

P.S : Insya-Allah, Cikgu akan uploadkan lagi gambar-gambar dan video disini


Terima Kasih.

Daripada,



YM : azrosfamilymail@yahoo.com
FB    : www.facebook.com/amirazros
Blog : amirazros.blogspot.com
Web : http://wangianpemikat.com/
======================
+ IKLAN BERBAYAR +
======================

Ingin Membina Laman Web Sendiri? Dapatkan Panduan Web Advance Edition Sekarang!
>> http://tinyurl.com/27ecoua

Membina Laman Web Perniagaan Internet 100% Secara Praktikal!
>> http://tinyurl.com/2gyjnzk

Anda Mahu Berniaga? Tetapi Tiada Modal? Dapatkan Rahsia Modal Sekarang!
>> http://tinyurl.com/2dlj8fl
>> http://tinyurl.com/278e4p7

Anda Tiada Motivasi Untuk Berjaya? Dapatkan Rahsia Sebenar Untuk Berjaya!
>> http://tinyurl.com/25jbtdk

Anda Mahu Berkahwin Tetapi Tiada 'Modal'. Dapatkan Rahsia
Mencari Duit Perkahwinan!
>> http://tinyurl.com/299zsej

Risau Gemuruh Ketika Bernikah Nanti? Dapatkan Rahsia Mudah Akad Nikah!
>> http://tinyurl.com/2cp9o2p

======================

www.tips-fb.com

Categories:

0 Response for the "Kenangan Sewaktu Di SMK Simpang Pulai"

Post a Comment